Szabó Erzsébet

Bútorok

Szakképzett munkatársainknak köszönhetően, teljeskörű szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek nem csak a nyílászárógyártás, hanem a bútorgyártás terén is.
Felmérjük, megtervezzük 3D látványban, helyszínen beépítjük bútorainkat.

Tervezés, gyártás

Legjobb szakemberekkel, legmodernebb gyártási technológiával, minősített bútoripari és belsőépítészeti alapanyagok felhasználásával, lakóssági és közintézményi bútorokat egyaránt gyártunk. Bútorainkat nagymértékben jellemzi az ízlés, design és funkcionalitás. Az anyagok és szerelvények kiválasztásánál fontos figyelmet fordítunk a stílusra és a praktikusságra. A bútorok stílusában a modern, klasszikus, vintage között válogathatnak megrendelőink.

A modern stílus kiváló minőségű, laminált bútorlapból készül, éleit ABS élléccel zárjuk. Több bútorlapgyártótól hatalmas színválaszték áll rendelkezésünkre.

A klasszikus stílus mart felületű MDF lapból, fafurnéros forgácslapból, vagy éppenséggel különböző fafajú tömörfából készülhet.

Ezeket az anyagokat felületkezeljük pácolással, lakkozással – matt-, magas-, vagy selyemfényű felülettel, a megrendelő kívánságának megfelelően.
A bútorok belső szerelvényei a legkorszerűbb vasalatok közül igény szerint választhatóak önbehúzó, push-up pánttal vagy fémfiók rendszerrel. A tökéletes összeállítás, harmónia eléréséhez számítógépes 3D látványterv programot használunk. Az általunk tervezett és kivitelezett bútorok, technológiai megoldásaik révén maximálisan kiszolgálják a felhasználói igényeket. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb trendeket és ennek megfelelően alakítjuk a tervezéseket, valamint a gyártási technológiánkat.

Tervezés

Bútorainkat a legnagyobb mérnöki precizitással tervezzük.

Rövid határidők

A legrövidebb időn belül elkészítjük a megrendelt bútort.

Minőségi alapanyagok

Csak a legjobb és legmodernebb anyagokkal dolgozunk!

Helyszíni összeszerelés

Kiszállítjuk és szakszerűen összeszerelve adjuk át bútorainkat.

Egyedi igényekre

Egyedi igényeknek megfelelően, megtervezzük és elkészítjük a bútorokat.

Garancia

Az elkészült munkánkért és bútorainkért garanciát vállalunk!

Látványterv és kivitelezés