HOMLOKZATI

nyílászárók

Kapcsolat

Németh Mihály

BELTÉRI

megoldásaink

Kapcsolat

Szabó Erzsébet

Kapcsolat

Fodor Levente

Tudásunk számokban

Év szakmai tapasztalat
0
Termékprototípus
0
Pontos ellenőrzés
0
Munkatárs
0

termékeink

Mintamunkáink

Szolgáltatásaink

Igényfelmérés, szaktanácsadás

Helyszíni felmérés

Árajánlat készítés

Tervezés

Szakszerű beépítés

A fenntarthatóság cégünk egyik fő célkitűzése.

A DÉLFA 2000 Kft 1993-ban alakult…

Cégünk központi székhelye és gyártó telephelye Sándorfalván található.

Vállalatunk alapvető célkitűzése, hogy a széleskörű és változatos megrendelői igényeket az elvárásoknak megfelelően teljesítse, mellyel kényelmet, biztonságos használatot és tökéletes esztétikai élményt nyújt ügyfeleinek.

Vállaljuk faipari termékek, épület asztalosipari termékek, bútoripari termékek és egyedi termékek teljes körű kivitelezését, a termékeink címszó alatti részletezés szerint. Egyedi igények alapján tervezést, szaktanácsadást, szállítást, beépítést és szerviz szolgáltatást is végzünk.

A fentiek érdekében I. o. faipari alapanyagokból dolgozunk, jó minőségű vasalatokat építünk be, folyamatosan korszerűsítjük termelő eszközeinket és a gyártástechnológiákat /CNC/. Alkalmazottaink szakértelmével és sokéves tapasztalatával kivitelezzük, a felhasználói igényeket kielégítő termékeket.

Termékeink minőségét megbízhatóan a folyamatos ellenőrzési és folyamatirányítási rendszer működtetésével biztosítjuk. Ez mellett versenyképes árakat kalkulálunk, hogy a minőség-ár arány a kereslet minél nagyobb részének megfelelő legyen.

Környezettudatosság, természetesség, fenntarthatóság.

Az építészetben, valamint a lakberendezésben is az ember egyre inkább nem csak a természetbe, de a természetesre is vágyik. Mindannyiunk számára rendkívül fontos a környezetünk, melyben élünk. A fenntarthatóság cégünk egyik fő célkitűzése. A fa nemcsak a természet része, hanem használata a környezet számára is kiváltságos. A fenntartható építészetben használt fa minősített és felelős kitermelésből származik, ugyanis fontos az egyensúly megőrzése. Ugyanakkor, a fából készült termékek, nyílászárók, kisebb káros környezeti hatást és mérsékeltebb szén-dioxid kibocsátást eredményeznek, mint például a műanyag társaik.

Referenciáink

Reneszánsz Zrt.
Hérosz Építóipari Zrt.
Pallér 2001 Kft Szeged, Zárda u. 16/a
ZÁÉV Építőipari Zrt.
Laterex Építő Kft
Prím Építő Kft
Sykomor Kft
Reticolo Építő Kft
T-Trans Főép Kft
Dreiszker és Társai Kft
Joy’S United Kft
ROAP ROYAL Apartman Kft.

Partnereink