Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

Egészségre nevelés és szemléletformálás a Délfa 2000 Kft-nél


A Délfa 2000 Kft. számára kiemelten fontos a munkatársak egészsége és a csapatszellem erõsítése. Ezért is pályáztunk az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszerében a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében TÁMOP 6.1.2-11/1/B-2012 „Egészségre nevelõ és szemléletformáló életmódprogramok” címû pályázati kiírásra.

A pályázaton cégünk 9. 563.182 Forint vissza nem térítendõ támogatást nyert, melynek támogatási intenzitása 100 %. Az elnyert összeget életmódbeli szemléletformálásra fordítjuk; a program célja, hogy a Délfa 2000 munkatársai egészségtudatosan, fizikailag, szellemileg és pszichésen is harmonikus életet tudjanak élni.


A projekt a következõ elemekbõl áll:
- Állapotfelmérések a dohányzásról leszoktatással és a helyes táplálkozással kapcsolatban

- Szemléletformálást támogató         programok (dohányzásról való leszoktatással kapcsolatos elõadások )

- Mozgásprogramok ( tábor, egészségnap, biciklitúra, bajnokság)

- Nyilvánosság biztosítása

- Sport és irodai eszközök beszerzése

 

A projekt zárórendezvényén a DÉLFA 2000 Kft. ügyvezetõje és tulajdonosa, Pernyész Zoltán Úr kiemelte, hogy a jövõben is szeretnének hasonló megmozdulásokat a vállalaton belül, mert úgy érzik, hogy az egészségtudatosságon kívül nõtt a munkavállalók elkötelezettsége a vállalat iránt, ami igazán fontos egy ilyen tevékenységi körû szervezetekben. A záróeseményen a résztvevõk felelevenítették a programokon átélt eseményeket, közösen megnézték a fotókat.

 

 A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 

Easy Line