GINOP-1.2.2-16-2017-01720

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesül.

Kedvezményezett neve: Délfa Plusz Faipari Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Projekt címe: A Délfa Plusz Kft. kapacitásbővítése felületkezelő gépsor beszerzésével

A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.2-16-2017-01720

A szerződött támogatás összege: 38.900.000 Ft

A támogatás mértéke: 50%

A Projekt tényleges befejezésének dátuma: 2019.11.30.

Cégünk, a DÉLFA PLUSZ Kft. a GINOP-1.2.2-16-2017-01720 azonosítószámú pályázat alapján 38,9 millió forint támogatást nyert a "Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása" elnevezésű felhívás keretein belül, melynek támogatási intenzitása 50%.
A projekt megvalósítása során lehetőségünk nyílik arra, hogy nyílászáró gyártó üzemünk gépparkját bővítsük egy Morbidelli M200 CE normás öttengelyes CNC megmunkáló központ beszerzésével és üzembe helyezésével. Ez a korszerű CNC vezérlésű faipari marógép hatékonyabbá teszi az épület-asztalosipari termékek és bútorok gyártási folyamatát. Egy eszközben megjelenik több egyedi technológia, rövidebb gyártási idő igénybevételével, figyelembe véve ez által az energia és a helytakarékosságot.
Hozzájárul a jövő asztalos üzemének a megteremtéséhez, a horizontális hálózatba szervezés, és ezáltal a termelési folyamat optimalizálása élvez prioritást. Megvalósul a termelés szoftveres támogatása, amellyel átláthatóvá válik a termelés, a kapacitás tervezéstől a megrendelések előre haladásának követésén át az utómegmunkálásig, komissiózásig és kiszállításig. A beruházás során az infrastruktúrával és az optimális szervezéssel a vállalkozás esetében jelentősen növelhető a hatékonyság és termelékenység.

Projekt befejezési dátuma: 2019.11.30.

A Délfa Plusz Kft. kapacitásbővítése felületkezelő gépsor beszerzésével
Easy Line