GINOP-5.2.4-16-2017-01441

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesül.

Kedvezményezett neve: Délfa Plusz Faipari Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Projekt címe: Gyakornokok foglalkoztatása a DÉLFA Plusz Kft.-nél

A projekt azonosítószáma: GINOP-5.2.4-16-2017-01441

A szerződött támogatás összege: 12.906.293 Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt megvalósítási helyszíne: 6762 Sándorfalva Dózsa György u. 15.

A GINOP-5.2.4-16-2017-01441azonosítószámon nyilvántartásba vett projekt elsődleges célja a gyakornokok, fiatal pályakezdők foglalkoztatásának elősegítése, a vállalkozás statisztikai létszámának növelésével, illetve közvetlen munkahelyteremtés volt. A gyakornoki program hozzájárult az alkalmazott fiatalok munkahelyi tapasztalatszerzéséhez, a korábbiakban megszerzett szakképesítés gyakorlati hasznosulásához.

A pályakezdő fiatalok gyakorlati foglalkoztatását, mely - 2017 októberében indult - támogató mentor feladatok teljesítésével a munkahelyi tapasztalatszerzés még hatékonyabb tudott megvalósulni.

A program közvetlen hatásaként a vállalkozás bővíteni tudta foglalkoztatotti létszámát, hiszen 4 fő fiatalnak tudott munkát biztosítani, ezáltal fejlesztve kapacitásait is. Egyértelmű hatásaként a vállalkozás versenyképességének, hatékonyságának növelése vált elérhetővé.

A vállalkozás hosszú távú célja volt a fiatalok munkaerő-piaci integrációja, hosszú távú foglalkoztatása, foglalkoztathatósága.

A program keretein belül a gyakornoki munkahelyek kialakításához, illetve a foglalkoztatáshoz kötődően eszközfejlesztésre is sor került.

Az épületasztalos munkakörhöz kapcsolódóan asztalosipari berendezések, kéziszerszámok beszerzése valósult meg. A gyakornokok részére munkaruhát és munkavédelmi felszerelést nyújtottunk a projekt keretében.

A Délfa Plusz Kft. a Gyakornoki programnak köszönhetően a foglalkoztatás bővítésére, 100 %-os mértékű, 12.906.293 Ft összegű vissza nem térítendő támogatásban részesült. A projekt megvalósítási időszaka 2017. október 17. - 2018. június 30. között zajlott, amely a támogatott 9 hónapos projektidőszakot jelenti. Ezután történik a gyakornokok továbbfoglalkoztatása. A projekt fizikai befejezésének napja, mint a projekt utolsó támogatott tevékenysége teljesítésének napja 2018. június 30. volt.

A fejlesztés a Magyar Állam, valamint az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.


További információ kérhető:

Fekete János, ügyvezető

Délfa Plusz Kft.

Elérhetőség: +36-62/251-281

Easy Line