Cégünkrõl

A DÉLFA 2000 Kft 1993-ban alakult…

Cégünk központi székhelye és gyártó telephelye Sándorfalván található.

Vállalatunk alapvetõ célkitûzése, hogy a széleskörû és változatos megrendelõi igényeket az elvárásoknak megfelelõen teljesítse, mellyel kényelmet, biztonságos használatot és tökéletes esztétikai élményt nyújt ügyfeleinek.

Vállaljuk faipari termékek, épület asztalosipari termékek, bútoripari termékek és egyedi termékek teljes körû kivitelezését, a termékeink címszó alatti részletezés szerint. Egyedi igények alapján tervezést, szaktanácsadást, szállítást, beépítést és szerviz szolgáltatást is végzünk.

A fentiek érdekében I. o. faipari alapanyagokból dolgozunk, jó minõségû vasalatokat építünk be, folyamatosan korszerûsítjük termelõ eszközeinket és a gyártástechnológiákat /CNC/. Alkalmazottaink szakértelmével és sokéves tapasztalatával kivitelezzük, a felhasználói igényeket kielégítõ termékeket.

Termékeink minõségét megbízhatóan a folyamatos ellenõrzési és folyamatirányítási rendszer mûködtetésével biztosítjuk. Ez mellett versenyképes árakat kalkulálunk, hogy a minõség-ár arány a kereslet minél nagyobb részének megfelelõ legyen.

Easy Line