Cégünkről

A DÉLFA 2000 Kft 1993-ban alakult…

Cégünk központi székhelye és gyártó telephelye Sándorfalván található.

Vállalatunk alapvető célkitűzése, hogy a széleskörű és változatos megrendelői igényeket az elvárásoknak megfelelően teljesítse, mellyel kényelmet, biztonságos használatot és tökéletes esztétikai élményt nyújt ügyfeleinek.

Vállaljuk faipari termékek, épület asztalosipari termékek, bútoripari termékek és egyedi termékek teljes körű kivitelezését, a termékeink címszó alatti részletezés szerint. Egyedi igények alapján tervezést, szaktanácsadást, szállítást, beépítést és szerviz szolgáltatást is végzünk.

A fentiek érdekében I. o. faipari alapanyagokból dolgozunk, jó minőségű vasalatokat építünk be, folyamatosan korszerűsítjük termelő eszközeinket és a gyártástechnológiákat /CNC/. Alkalmazottaink szakértelmével és sokéves tapasztalatával kivitelezzük, a felhasználói igényeket kielégítő termékeket.

Termékeink minőségét megbízhatóan a folyamatos ellenőrzési és folyamatirányítási rendszer működtetésével biztosítjuk. Ez mellett versenyképes árakat kalkulálunk, hogy a minőség-ár arány a kereslet minél nagyobb részének megfelelő legyen.

Easy Line